Britney Spears hakee levyllään kostoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan studiossa työstämässä uutta albumiaan. Lehtiväitteiden mukaan poppari käyttäisi seuraavaa albumia koston välineenä. Sunday Mirror kertoi, että Spears haluaa levyllään kostaa niille, jotka ovat tehneet hänelle vääryyttä.

Viime aikoina elämänsä taas raiteilleen saanut supertähti on hieronut huoltajuuskiistassaaan sovintoa ex-miehensä Kevin Federlinen kanssa. Pariskunta pääsikin sopuun pitkän kiistelyn jälkeen viime viikolla. Nyt poppari voi siis keskittyä täysillä Blackout-levynsä seuraajan työstämiseen. Britneyn onkin kerrottu viettävän koko kesän studiossa.

– Spears on jo kirjoittanut useita kappaleita. Yksi on nimeltään ATM, jossa Britney syyttää äitiään rahojensa tuhlaamisesta. Kappaleessa lauletaan kuinka äiti himoitsee vain tyttärensä miljoonia ja käyttää tytärtään pankkiautomaattina, lähde kertoi lehdelle.

Already Bad -kappale on omistettu entiselle poikaystävälle Justin Timberlakelle. Siinä Britney laulaa ettei menettänytkään neitsyyttään Justinille, vaikka hän niin luuleekin. Kappaleet ovat nopeita tanssikappaleita, joissa on tuhteja biittejä. Se on rakennettu edellisen albumin perustuksille.