Hiphop-tähti DMX kiven sisään sairaalalaskun takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lähinnä pidätyksillään otsikoihin noussut amerikkalainen hiphop-tähti DMX on jälleen poliisin hallussa. Tällä kerta pidätyksen syynä oli väärien henkilötietojen antaminen sairaalassa. Niiden avulla hän yritti laistaa sairaalalaskun maksamisesta.

DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, ilmestyi huhtikuussa Phoenixissa, Arizonassa, sijaitsevaan Mayo-sairaalaan. Siellä hän ilmoitti virkailijoille väärän sosiaaliturvanumeron ja kertoi nimekseen Troy Jones. Noin 5.000 euron sairaalalaskun maksajaa ei näillä tiedoilla luonnollisestikaan löytynyt.

Nyt poliisi sai viimein selville 37-vuotiaan artistin oikean henkilöllisyyden ja pidätti hänet lauantaina. Tulossa oleva syyte ei tosin ole hänen vakavimpiaan, sillä tulossa on mahdollisesti syytteet myös useista huumeiden hallussapidoista ja eläinrääkkäyksestä. Tällä hetkellä DMX istuu edelleen pidätyssellissä, koska hänelle ei ole asetettu takuusummaa.