Maailman seksikkäin nainen liian laiha elokuvarooliinsa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu näyttelijä Megan Fox on viime aikoina joutunut lihottamaan itseään. Nyt tähti on kertonut painonnousunsa johtuvan pelkästään työasioista.

– Minun piti lihoa Transformers II -elokuvaa varten, koska ohjaaja Michael ei pidä laihoista tytöistä. Minulla oli kolme viikkoa aikaa nostaa painoani viidellä kilolla, Megan Fox kertoi.

Fox laihdutti edellistä Jennifer’s Body -elokuvaansa varten. Painon lisääminen ei ollut hänelle kuitenkaan vaikeaa, sillä makealle perso supertähti teki sen tuttuja lempiherkkuja syöden.

– Olen nyt normaaleissa mitoissani. Mutta olen kuullut, että vartalo muuttuu, kun täyttää 25-vuotta. Silloin onneni voi kääntyä, Megan kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Megan kertoi pitäneensä erityisesti Doughboysin tekemien kakkujen nauttimisesta, ja niitä hän söikin joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Samojen kakkujen faniksi on aiemmin ilmoittautunut myös muiden muassa televisiotähti Oprah Winfrey. Myös näyttelijä Eva Longoria joutui lihottamaan itseään Täydelliset naiset -sarjan uutta tuotantokautta varten.