Simpsonit-elokuva saa jatko-osan – vuonna 2012

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatioperhe Simpsonit seikkailivat viime vuonna ensimmäistä kertaa myös valkokankaalla, kun televisiosarjasta tehtiin elokuvaversio The Simpsons Movie -elokuva. Leffa osoittautui menestykseksi, ja nyt sarjan luoja Matt Groening on ilmoittanut tekevänsä sille jatko-osan.

Animaatioperheen ensimmäinen elokuva tuotti maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa euroa, vaikka se ei ollut arvostelumenestys. Ihan hetkeen fanit eivät kuitenkaan jatko-osaa näe, sillä sen tekemiseen menee noin neljä vuotta. Seuraavan kerran Simpsonit nähdään siis teattereissa arviolta vuonna 2012.

– Jatko-osa tehdään jossain vaiheessa, mutta vielä ei ole tietoa koska. Ensimmäisen tekeminen kesti neljä vuotta pääasiassa koska emme pidä työnteosta yhtään kovemmalla tahdilla kuin mihin olemme tottuneet, Matt Groening kertoi People-lehdelle.