Vaasan Rockperryssä juhli 30.000 ihmistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna Vaasassa järjestettiin heavypainotteinen Rockperry-festivaali. Tapahtuma sujui sään puolesta mainiosti ja juhlakansaa Vaskiluotoon oli saapunut noin 30.000.

Festarilavoilla nähtiin yhteensä noin kaksikymmentä yhtyettä ja artistia. Tapahtuman pääesiintyjinä esiintyivät ruotsalaiset In Flames ja Yngwie Malmsteen, saksalainen Helloween  ja kotimainen Children Of Bodom, joka heitti tänä kesänä vain kaksi keikkaa Suomessa. Kotimainen Teräsbetoni perui keikkansa laulajan sairastuttua, mutta tilalle saatiin nopeasti tamperelainen Negative.

Yleisötavoitteeseen ei aivan ylletty, mutta Rockperryn pitopaikka on kokonsa puolesta kuin tehty juuri 30.000 kävijän mittoihin. Järjestäjien mukaan yleisömäärään saattoi vaikuttaa samanaikaisesti lauantaina Tampereella esiintyneen brittiläisen rock-ikoni Iron Maidenin konsertti, jossa oli mukana myös noin 30.000 ihmistä.