Amy Winehousen aviomies vangittiin! Miten käy Amyn?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehousen ongelmat ovat tänään kasvaneet merkittävästi, kun hänen aviomiehensä Blake Fielder-Civil on vangittu. Mies on istunut jo yhdeksän kuukautta tutkintavankeudessa, jonka oli määrä päättyä näinä päivinä.

Tänään 26-vuotias Fielder-Civil on kuitenkin vangittu oikeudenkäynnin todistajan uhkailusta ja pahoinpitelystä. Aiemmin Amy Winehouse on ilmoittanut, ettei hän voi elää ilman miestään ja uhkaillut jopa riistää henkensä, jos Blake joutuu pitkäksi aikaa vankilaan. Amy Winehouse ei odotuksista huolimatta saapunut miehensä oikeudenkäyntiin.

Lontoolainen tuomioistuin tuomitsi aviomiehen 27 kuukaudeksi, eli yli kahdeksi vuodeksi, vankeuteen. Tutkintavankeuden jälkeen tuomiota on jäljellä vielä 18 kuukautta ja hyvällä käytöksellä Blake voi vapautua jo reilun neljän kuukauden kuluttua.

Blake Fielder-Civil tarjosi todistajalle väärästä valasta noin 250.000 euron korvausta, jotta olisi itse säästynyt vankilatuomiolta. Hän syyllistyi myös todistajan törkeään pahoinpitelyyn hakattuaan pubin omistajan kesäkuussa 2006.