Jessica Simpson buuattiin lavalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poppari Jessica Simpson on aiemmin tehnyt pääasiassa kevyttä popmusiikkia, mutta nyt neitokainen on päättänyt hakea uskottavuutta country-musiikin saralla. Alku ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan.

Lauantai-iltana Wisconsinissa Randallin kaupungissa järjestetyssä Country Thunder -tapahtumassa country-debyyttinsä tehnyt neitokainen sai yleisöltä kylmää kyytiä, kun yleisö antoi tähdelle aplodien sijaan vain buuauksia. Asiasta uutisoineen Kenosha Newsin mukaan yleisö huusi muiden muassa, että ”Jessica on häpeätahra country-musiikille” ja että ”Jessica on roskaa eikä hän kuulu tänne”.

Julkaisu ei saanut vielä Jessican tunnelmia keikan jälkeen, mutta vakavasti otettavasta musiikkiurasta haaveileva tähti lienee saanut aikamoisen kolauksen itsetunnolleen ja urahaaveilleen. Näillä näkymin Simpsonin country-debyyttialbumi Do You Know julkaistaan 9. syyskuuta.

Samaisen festivaalin muita esiintyjiä olivat muiden muassa Sugarland, Carrie Underwood, Dierks Bentley, Sara Evans, Miranda Lambert, Taylor Swift, Clay Walker, Kellie Pickler ja Randy Owen.