Sean Connery jättää jälkikasvunsa perinnöttömäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien karismaattisena tähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Sean Connery suunnittelee jättävänsä poikansa perinnöttämäksi. Erittäin köyhissä oloissa itse varttunut supertähti ei halua, että hänen jälkikasvunsa saisi elää vain upporikkaan isän siivellä.

Conneryn entinen vaimo Diane Cilento on kertonut, että näyttelijän ilmoittaneen Jason-pojalleen, ettei hän tule perimään lanttiakaan noin yli 100 miljoonan euron jättiomaisuudesta. Sean Connery toivoo päätöksensä kasvattavan poikansa työmoraalia. Sean Connery haluaa pojan luovan itselleen oman menestyksekkään työuran.

Diane Cilento oli Conneryn kanssa naimisissa 11 vuoden ajan. Avioliitto päättyi katkeraan eroon vuonna 1973. Hänen mukaansa todellinen syy perinnöttömäksi jättämisessä on kuitenkin isän ja pojan huonot välit, Daily Mail uutisoi.