Video osoittaa: Räikkösen tönäisy oli vahinko. Katso itse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulakuljettaja Kimi Räikkösen käytös Hockenheimin F1-kilpailun varikolla on tänään puhuttanut maailmalla kovasti. Äitinsä kanssa varikolla ollut pikkutyttö kaatui maahan Räikkösen kiiruhtaessa heidän ohitseen.

Verkossa julkaistulta videolta selviää, että Räikkönen ei ollut syyllinen pikkutytön kaatumiseen. Tyttö kaatui, koska äiti ryntäsi punainen nimikirjoituskansio kädessään kovalla vauhdilla kävelleen Räikkösen eteen. Kimi ei huomannut naisen vieressä ollutta tyttöä, joka sai ensin kansiosta kasvoilleen ja kaatui sitten maahan äidin rynnättyä hänen päälleen.

Räikkönen huomasi kaatumisen vasta törmäyshetkellä ja tytön alettua itkemään. Kimi vilkaisi tyttöä ihmeissään, mutta ei kuitenkaan pysähtynyt katsomaan mikä tällä oli hätänä. Katso video tästä tai artikkelin alta.