Batman pelastaa Gotham Cityn ja viihdeimperiumin tuloksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna maailmalla ensi-iltansa saanut odotettu Batman-elokuva Yön ritari on menestynyt mainiosti elokuvateattereissa. Muiden muassa Heath Ledgerin tähdittämä elokuva tuotti ensimmäisenä viikonloppunaan noin 100 miljoonaa euroa. Se oli kaikkien aikojen paras avaustulos Yhdysvalloissa.

Elokuvan tuotantoyhtiön omistajakonserni Time Warner Inc. ilmoitti eilen, että elokuvan menestys tulee vaikuttamaan yhtiön kuluvan neljänneksen ja sitä kautta myös koko vuoden tulokseen. UBS AG:n analyytikko Michael Morris antoi mediayhtiön osakkeille ostosuosituksen.

Hän arvioi New York Business -julkaisussa elokuvan tuottavan maailmanlaajuisesti yhtä paljon kuin Spider-Man 3, eli noin 890 miljoonaa dollaria. Yön ritari on Warner Brothersin kuudes Batman-elokuva, ja se saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 25. heinäkuuta.