Batman-tähti: Olen syytön!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreen Batman-elokuvan tähti Christian Bale on tänään joutunut varsinaiseen mediamyllytykseen, kun brittilehdistö uutisoi hänen syyllistyneen mahdollisesti äitinsä ja siskonsa pahoinpitelyyn. Väite ei ilmeisesti ole täysin uutisankka, sillä Bale on tänään viettänyt tuntikausia poliisikuulusteluissa.

The Sun -lehden mukaan Christian Bale olisi pahoinpidellyt äitinsä ja siskonsa Lontoossa sijaitsevassa Dorchester-hotellissa viime sunnuntaina. Lehden mukaan naiset tekivät asiasta ilmoituksen poliisille vielä samana iltana. Bale on tänään ollut kuulusteluissa lontoolaisella poliisiasemalla.

Hänen tiedottajansa julkaisi tiedotteen, jossa tähti kiistää syyllistyneensä pahoinpitelyyn.

– Christian Bale oli tänään vapaaehtoisesti lontoolaisella poliisiasemalla, jotta hän voisi parhaansa mukaan avustaa poliisia äitinsä ja siskonsa häneen kohdistamien syytösten tutkimisessa. Bale kiistää kaikki syytökset ja tekee poliisin kanssa yhteistyötä. Hän sai luvan poistua poliisiasemalta, eikä poliisi syytä häntä mistään, tiedottaja kertoi ET Onlinelle.

Poliisin oli jo maanantaina määrä pidättää Christian Bale, mutta viranomaiset eivät halunneet noutaa tähteä kesken uuden Batman-elokuvan ensi-iltajuhlien, joten häntä pyydettiin ilmoittautumaan kuulusteluihin tänään tiistaina. Daily Mail -lehden mukaan Bale viettti tänään useita tunteja kuulusteluissa. Kuva asemalta poliisisaattueessa poistuvasta Balesta löytyy tästä!