Jay Lenon jäähyväisohjelman ajankohta julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin keskusteluohjelman isäntiin lukeutuva Jay Leno jättää pian pestinsä erittäin suositun Tonight-ohjelman isäntänä, ja tilalle hänen suuriin saappaisiinsa astuu ensi vuoden kesäkuussa Conan O’Brien.

Supersuositun Jay Lenon seuraavasta askeleesta ei ole vielä kerrottu julkisesti, mutta eilen julkistettiin kuitenkin hänen jäähyväisohjelmansa ajankohta. Jay Leno nähdään viimeisen kerran Tonight-ohjelman ruorissa perjantaina 29. toukokuuta ja Conan O’Brien ottaa puolestaan studion haltuunsa seuraavana maanantaina 1. kesäkuuta, NBC uutisoi eilen.

Televisiokanava haluaisi pitää Lenon mukana kanavallaan, mutta supertähti on antanut viitteitä siitä, että hän olisi mahdollisesti jopa vaihtamassa yhtiötä. Monet televisiokanavat ovat valmiita maksamaan omaisuuksiaan saadakseen supertähden ruutuihinsa. Conan O’Brienin tilalle Late Night -ohjelman isännäksi on ensi vuoden huhtikuussa tulossa Jimmy Fallon.