Realitytähti joutui vankilassa eristykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääasiassa suurehkosta takapuolestaan tunnetun Kim Kardashianin sisko, realitytähti Khloe Kardashian, tuomittiin taannoin rattijuopumuksesta 30 päiväksi vankilaan. Lopulta hän istui tuomiostaan kuitenkin vain 173 minuuttia, eli alle kolme tuntia.

Nyt tämä ”turha julkkis” ottaa viime perjantaina kärsimästään tuomiosta ja sen aikaansaamasta mediahuomiosta kaiken irti jakamalla lausuntoja oikealle ja vasemmalle. KIIS-FM -radiokanavalla Ryan Seacrestin keskusteluohjelman vieraana neitokainen jaksoi vuodattaa pitkään kolmetuntisen aikana kokemiaan kauheuksia.

Khloe Kardashian kertoi vankilan henkilökunnan pakottaneen hänet katsomaan opastusvideon, jolla kerrottiin kuinka vankien tulee käyttäytyä. Tämän jälkeen hän sai muilta vangeilta useita uhkauksia, minkä takia neitokainen siirrettiin vankilassa eritysosastolle, jossa hänen turvallisuutensa voitiin varmistaa. Pian tämän jälkeen hän pääsi kuitenkin vapaaksi ja lounastamaan äitinsä kanssa.