Teinitähti Miley Cyrus ottaa pesäeroa teinimaailmaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina pääasiassa paljastuskuvistaan otsikoihin noussut 15-vuotias teinitähti Miley Cyrus tunnetaan myös lasten ja nuorten suosikkisarja Hannah Montanan tähtenä. Laulajanakin tunnettu Miley sai äskettäin valmiiksi uuden albuminsa, jolla hän haluaa tehdä irtioton teini-imagostaan.

Miley Cyrus antoi levylleen nimeksi Breakout, koska hän on mielestään kasvanut Hannah Montana -tähdestä varteenotettavaksi ja oikeaksi artistiksi, tähti kertoi E! Onlinen haastattelussa.

– Haluan näyttää, että olen oikea artisti. Kun minä vanhenen niin kuulijani vanhenevat mukana. Nyt haluan korostaa vanhempaa yleisöä, Miley Cyrus kertoi.

Varsinkin Yhdysvalloissa supersuosittu tähti haluaa siis nyt tavoittaa musiikillaan myös muita kuin Disneyn suosikkisarjan faneja. Tähän mennessä Mileyn musiikin kohderyhmänä ovatkin olleet pääasiassa juuri Hannah Montanan fanit.