Batman-tähti riehui myös Terminator-leffan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen äitinsä ja siskonsa väitetystä pahoinpitelystä pidätetty Batman Yön ritari -elokuvan tähti Christian Bale oli tuoreimpien väitteiden mukaan käynyt naisten ”kimppuun” vain sanallisesti, koska oli masentunut vastanäyttelijänsä Heath Ledgerin kuolemasta, Daily Mail uutisoi tänään.

Tänään on selvinnyt, että välikohtaus ei suinkaan ollut ensimmäinen laatuaan viime päivinä. 34-vuotias Christian Bale riehui nimittäin myös Terminator 4 –elokuvan kuvauspaikalla viime perjantaina, eli kaksi päivää ennen sunnuntain raivokohtausta.

Tällä hetkellä takuita vastaan vapaalla oleva tähti menetti malttinsa perjantaina Terminator Salvation -leffan kuvauksissa Kirtlandin lentotukikohdassa New Mexicossa, TMZ uutisoi. Välikohtauksen syynä oli lehtitietojen mukaan kohtauksen epäonnistuminen. Balen mukaan monkään mennyt kohtaus oli pääkuvaaja Shane Hurlbutin syytä.

Batman-tähden kerrotaan uhonneen hakkaavansa kuvaajan ja huudelleen hänelle muitakin hävyttömyyksiä koko satojen ihmisten kokoisen kuvausryhmän kuullen. Paikalla oli myös lukuisia tukikohdan sotilaspoliiseja. Joidenkin lähteiden mukaan Christian Bale oli tuolloin väsynyt ja ”hänellä oli vain huono päivä”. Sunnuntain tapahtumien valossa perjantainen kohtaus on kuitenkin mielenkiintoinen.