Jodie Marsh säväytti paljastavalla asulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Jodie Marsh on säväyttänyt esiintymällä julkisesti varsin paljastavassa asussa. Mallintöiden lisäksi myös realityohjelmien televisiokasvona tutuksi tullut neitokainen esiintyi nimittäin vain pieniin kangaskaistaleisiin sonnustautuneena.

Marsh työstää omaa nimeään kantavaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmaansa,  ja hän oli taannoin mukana kisailemassa myös julkkisten Big Brother -kilpailussa. Kisa ei mennyt kuitenkaan häneltä kovinkaan hyvin, sillä neitokainen äänestettiin ulos BB-talosta ensimmäisenä.

Ensimmäisen kerran hän päätyi ruutuihin kuitenkin jo vuonna 2003 Essex Wives -dokumenttisarjassa. Viime vuonna hänen oma sarjansa Get A Life lopetettiin jo kahden jakson jälkeen katsojapulan takia. Katso Jodie Marshin kuvat tästä!