Spaissaritähti ei halua takaisin Britanniaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkäästä Spice Girls -yhtyeestä tunnetuksi tullut poppari Melanie Brown, eli Scary Spice, on kertonut, ettei aio muuttaa takaisin Britanniaan. Yhdysvaltoihin kotiutunut laulaja pitääkin Los Angelesia nykyisin kotikaupunkinaan.

Mel B on asunut Yhdysvalloissa jo kuuden vuoden ajan, ja alunperin tilapäiseksi kaavailtu visiitti on nyt muuttunut pysyväksi olotilaksi. Lopullisen niitin päätökselle antoi viime vuonna saavutettu julkisuus Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, joka teki hänestä koko kansan tunteman tähden.

– Asiat ovat todellakin muuttuneet. Amerikassa asuminen on ollut todella hauskaa ja positiivinen kokemus minulle. Olen nyt asunut Los Angelesissa kuusi vuotta ja pidän sitä nyt kotikaupunkinani, vaikka olen kotoisin Leedsistä. Rakastan sitä että aurinko paistaa joka päivä, Mel B kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Melanie Brown avioitui viime vuonna elokuvatuottaja Stephen Belafonten kanssa ja pariskunta yrittää parhaillaan saada lasta.