StaraVideo 88 – Lauri Tähkä (osa 2/3)

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran NettiTV:n haastattelussa Tammerfestin backstagella tavattu Lauri Tähkä. Hän kertoo haastattelussa muiden muassa yhtyeen hyvästä ryhmähengestä ja kiertue-elämästä sekä paljastaa mitä bändin keikkabussissa tapahtuu pitkillä keikkamatkoilla.

Lisäksi Lauri Tähkä kertoo millaista suomalaisten festivaalien backstageilla todellisuudessa on ja onko backstagelle glamouria.  Tähkä kertoo myös kyllästyneensä hotellielämään. Tämä on toinen osa kolmiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.