Tenniskaunotar Anna Kournikova hehkeänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Anna Kournikova on ollut jo vuosia tennismaailman ykköskaunotar. Poptähti Enrique Iglesiasin kanssa nykyisin mahdollisesti seurusteleva neitokainen kuvattiin äskettäin hehkeänä bikinikuvauksissa.

Paparazzikuvien perusteella ei jää epäselväksi, etteikö Kournikova olisi edelleen huippukunnossa, vaikka hän onkin jo päättänyt aktiiviuransa tennisammattilaisena. Katso bikinikuvat tästä! Viime viikolla Anna kuvattiin minihameessa ja mustassa paljastavassa topissa muotiviikoilla Mercedes-Benzin tilaisuudessa. Nuo kuvat löytyvät tästä.

Neuvostoliitossa syntynyt, mutta nykyisin Miamissa Yhdysvalloissa asuva 27-vuotias Anna Kournikova pelaa nykyisin lähinnä näytös- ja hyväntekeväisyysotteluissa. Anna ja Enrique Iglesias ilmoittivat taannoin avioituneensa kaikessa hiljaisuudessa, mutta Enrique vihjasi viime kuussa Daily Star -lehdelle, että he ovat sittemmin eronneet. Varmaa tietoa pariskunnan on-off-suhteen tilasta ei tällä hetkellä ole.