Iron Maidenin futistaisto kulminoituu Norjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime viikonloppuna parin keikan ajan vieraillut heavy-yhtye Iron Maiden esiintyy tänään Norjassa. Yhtyeen jäsenet ovat perinteisesti järjestäneet maassa jalkapallo-ottelun paikallisten rocktähtien kanssa, ja tänään onkin luvassa tiukka futistaisto, johon rocktähtien viime vuosien futisharjoitukset kulminoituvat.

Iron Maiden yrittää tänään hakea revanssia kolmen vuoden takaiseen otteluun, jossa suosikkiyhtyeen jäsenet hävisivät norjalaisille murskalukemin 8-1. Iron Maidenin joukkueessa on bändin jäsenten lisäksi myös muuta kiertuehenkilökuntaa. Norjan joukkueeseen kuuluvat muiden muassa Dimmu Borgir, TNT ja Grand Cafe -yhtyeiden jäseniä.

Ottelu järjestetään Oslossa 24. heinäkuuta ennen yhtyeen konserttia. Norjalaiset fanit pitävät parhaillaan peukkuja sen puolesta ettei pelikentällä sattuisi illan esiintymistä vaarantavia loukkaantumisia.