Teinitähti Miley Cyrus alastomana valkokankaalla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden levynsä juuri julkaissut 15-vuotias teinitähti Miley Cyrus kertoi viime viikolla ottavansa aikaisempaa aikuisemmalla albumillaan tietoisesti pesäeroa Disneyn Hannah Montana -roolihahmoonsa. Nyt Hollywoodissa huhutaan, että Miley pyrkisi muuttamaan imagoaan aikuisemmaksi myös hiukan räväkämmin keinoin.

Viime päivinä levinneiden huhujen mukaan Miley Cyrus nähtäisiin lähiaikoina Undiscovered Girl -elokuvassa alastomana. The Sun -lehden mukaan Miley on kiinnostunut olemaan mukana Alison Burnettin kirjan perustuvassa elokuvassa, vaikka hänen roolihahmonsa joutuu esiintymään myös alastomana.

Miley Cyrus hakee siis parhaillaan aikuisempaa otetta viihdemaailmaan niin musiikin kuin näyttelemisenkin saralla. Mikäli hänet kiinnitetään elokuvaan, ovat hänen taannoiset Vanity Fair -lehdessä julkaistut paljastuskuvansa lastenleikkiä elokuvan paljastuksiin verrattuna.