Gandalf-tähti jatkaa myös Hobbit-elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taru Sormusten Herrasta -elokuvatrilogiassa Gandalfin roolissa nähty Sir Ian McKellen jatkaa samassa roolissa myös seuraavassa Tolkien-filmatisoinnissa The Hobbit. 69-vuotias tähti vahvisti mukana olonsa aiemmin tällä viikolla.

– Emme ole vielä saaneet sopimusta, mutta kaikki ovat sitä mieltä, että minun pitäisi esittä Gandalfia, joten kyllä, palaan vielä rooliini. Se on tosin vasta vuonna 2010, mutta odotan sitä kovasti, Sir Ian McKellen kertoi Empire-lehdelle.

McKellen on mukana elokuvassa, vaikka sen ohjaajana toimiikin Peter Jacksonin sijaan Guillermo Del Torohas. Veteraanitähden mukaan Del Torohas on paras mahdollinen vaihtoehto Jacksonille.

– Jos mukaan ei saada Peter Jacksonia niin kuka muu voisi hoitaa tuon pestin? En usko että voisimme saada ketään parempaa ohjaajaa kuin sellaisen, joka jumaloi trilogiaa. Uskon, että elokuva tulee näyttämään pitkälti samalta kuin trilogia. Meillä on samat suunnittelijat. Peter Jacksonkin tulee vielä olemaan mukana, vaikka hän ei otakaan osaa työntekoon. Se on kuin perhe kokoontuisi jälleen.

Toissavuonna Sir Ian McKellen valittiin Britannian vaikutusvaltaisimmaksi homomieheksi EuroPride-tapahtuman yhteydessä Lontoossa.