Sean Penn tumppasi savukkeita jalkaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan kanssa aiemmin seurustellut näyttelijä-ohjaaja Sean Penn tunnetaan pääasiassa ihmissuhteidensa kautta, sillä hänellä ei ole ollut kovin paljon onnea niiden kanssa. Koston hetki -elokuvassa hänen kanssaan näytellyt Gary Oldman on nyt paljastanut, että Pennillä on varsin erikoinen tapa sammuttaa savukkeensa.

Oldman nimittäin kertoi Metro-lehden haastattelussa, että Penn tapasi tumpata tupakkansa jalkaansa.

– Eräs näyttelijä, jonka kanssa työskentelin, tapasi polttaa jalkaansa savukkeilla. Voinhan minä paljastaakin, että se oli Sean Penn, Oldman kertoi.

BatmanYön ritari -elokuvassa parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävä Gary Oldman kertoi myös, että hänellä vastanäyttelijä Aaron Eckhartilla oli vaikeuksia olla nauramatta Batman-elokuvan kuvauksissa.

– Homma eteni siihen pisteeseen, että kun saavuin kuvauspaikalle, kävelin Aaronin luokse ja sanoin ”Hyvää huomenta”. Hän vastasi minulle ”Lähde menemään!” ja alkoi nauraa, vaikka en ollut tehnyt vielä mitään. Siellä oli todella hauskaa, mutta joskus meidän piti hiukan koota itseämme, Oldman kertoi.