Steve Carell Staralle: Yritin pysyä vain hengissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Agenttikomedia Get Smart saa Suomessa ensi-iltansa 29. elokuuta. Viihdelehti Stara tapasi Los Angelesissa elokuvan suosikkitähden Steve Carellin, josta on tullut nopeasti yksi suosituimmista komediatähdistä.

Takavuosina supersuosiossa olleeseen Salainen Agentti 86 -televisiosarjaan perustuvassa elokuvassa nähdään vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja samalla myös Steve Carell joutui tekemään omia stunttejaan. Kovaan fyysiseen kuntoon itsensä ennen kuvauksia treenannut tähti naureskeli itsekin vartalolleen.

– Tätä elokuvaa varten treenaisin vartaloni fyysisesti hyvään kuntoon, jotta ihmiset voisivat ihailla sitä, Carell nauraa ja vertaa kehoaan laadukkaimpaan teräkseen mitä rahalla saa.

– Muutoin yritin elokuvan kuvauksissa vain pysytellä hengissä. Elokuvan vaarallisinta temppua en osaa edes nimetä. Ehkä se, kun roikuimme junaraiteilla junan liikkuessa, ilman että meitä oli sidottu mihinkään. Enkä silloinkaan kokenut olevani minkäänlaisessa vaarassa – kiitos erittäin ammattitaitoisen turvallisuustiimin, hän jatkaa.

Lue Steve Carellin koko haastattelu tästä!