Huh, mikä jättitakamus Kim Kardashianilla, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jo vuosia sitten syntynyt oma turhien julkkisten lajityyppinsä, johon kuuluvat julkkistyrkyt sukupuoleen katsomatta. Suomessakin lajin paikallisia edustajia näkyy lööpeissä vähän väliä, mutta täällä homma pysyy vielä suhteellisen järjellisenä.

Rapakon takana meno on kuitenkin toisenlaista, sillä toisin kuin Suomessa, medianäkyvyys tarkoittaa siellä usein myös nollien lisääntymistä pankkitilillä. Kim Kardashian on yksi mielenkiintoisimmista julkkistyrkyistä, sillä hänet tunnetaan – vain ja ainoastaan – jättimäisestä takamuksestaan, vaikka hänen ympärilleen on rakennettu jopa oma realityohjelma Keeping Up With The Kardashians.

Neitokainen innostui saamastaan julkisuudesta jo muutama vuosi sitten niin paljon, että hän on väitteiden mukaan ottanut jopa silikonitäytteitä pakaroihinsa, jotta ne näyttäisivät suuremmilta. Tuoreiden kuvien perusteella hänen takamuksensa olisi jälleen kasvanut muutamilla tuumilla, tai sitten hän on tunkenut housuihinsa aikaisempaa enemmän täytettä.

Katso kuvat Kim Kardashianin jättitakamuksesta tästä!