StaraVideo 89 – Lauri Tähkä (osa 3/3)

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran NettiTV:n haastattelussa tavataan Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulahahmo Tammerfest-tapahtuman backstagella. Tähtiartisti kertoo muiden muassa keikkamatkoilla tapahtuneista kommelluksista ja paljastaa yhtyeen jäävän syksyn konserttikiertueen jälkeen pitkälle tauolle.

Lisäksi Lauri Tähkä kertoo mitä tekee ensimmäisenä päästessään pitkän kiertueen jälkeen ensimmäisen kerran kotiin. Tähkä muistelee myös viime vuoden Tammerfestin kohokohtia. Tämä on kolmas osa kolmiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.