Teinitähti Vanessa Hudgens bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn suositun High School Musical -elokuvasarjan tähti Vanessa Hudgens viettää mitä ilmeisimmin railakasta kesää, sillä hänet on bongattu jälleen Karibialla hempeissä rantatunnelmista poikaystävänsä Zac Efronin kanssa.

Bikineihin sonnustautunut kaunotar kuherteli avoimesti vastanäyttelijänään tunnetun Efronin kanssa niin vedessä kuin rannallakin. Parin suhde näyttäisi ainakin kuvien perusteella olevan hyvällä mallilla. Katso kuvat tästä!

Nämä kuvat ovat ilmeisesti peräisin samalta lomareissulta kuin edelliset verkossa julkaistut kuvat. Tuolloin julkkispari asui Amanyara Resortin lomakohteessa, jonka huoneet maksavat jopa 5.000 euroa yöltä. Paikalla oli myös heidän fanejaan, joille pari antoi auliisti nimikirjoituksiaan.

Vanessa Hudgens ja Zac Efron nähdään pian jo kolmannessa High School Musical -elokuvassa. Stara julkaisi leffan trailerin viime viikolla. Trailerin voit katsoa tästä!