Simon Cowell suosituin realitypahis

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman tuomarina tunnetuksi tullut televisiomoguli Simon Cowell on aiheuttanut viime vuosina kärjekkäillä kommenteillaan kilpailijoille mielipahaa ja katsojille hyviä nauruja.

Nyt Cowell on äänestetty juuri kärkevän kielenkäyttönsä johdosta suosituimmaksi realitypahikseksi, Reuters uutisoi. AOL Televisionin järjestämässä äänestyksessä annettiin yli 1,3 miljoonaa ääntä, joista Simon Cowell keräsi ylivoimaiset 39 prosenttia. Samalla Cowellin American Idol äänestettiin parhaaksi realityohjelmaksi kolmanneksen äänimäärällä.

Ohjelman tekijät saivat myös kolmannen voiton, kun ohjelman tuomarina viime aikoina nähty poppari Paula Abdul äänestettiin huonoimmaksi realityohjelman tuomariksi. Nykyisin keskenään seurustelevat Idol-voittajat David Cook ja Kimberly Caldwell äänestettiin kuumimmaksi realitypariksi.

Kuitenkin vain 14 prosenttia vastanneista kertoi haluavansa ottaa osaa Idol-kisaan, kun kategorian voittaneeseen Amazing Race -kilpailuun halusi mukaan peräti 32 prosenttia. Surkeimmaksi realityohjelmaksi äänestettiin hiphop-tähti Flavor Flawin ohjelma, ja Unelmien poikamies äänestettiin epätrendikkäimmäksi.