Justin Timberlake ja Ashton Kutcher kiistelevät lippalakeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake ja näyttelijä Ashton Kutcher kiistelevät parhaillaan siitä kumman ansiota oli trendi käyttää rekkakuski-mallisia lippalakkeja. Ashton kertoi äskettäin luoneensa kyseisen trendin, mutta nyt Justin on todennut käyttäneensä samanlaisia lippalakkeja jo paljon ennen häntä.

Timberlaken mukaan hänen ja ystävänsä Trace Ayalan luoma vaatemallisto teki lippalakeista trendikkäitä jo ennen Kutcheria.

– On hauskaa, että Ashton Kutcher väittää olevansa vastuussa siitä, että rekkakuskilippikset ovat cooleja. En ole kuullut hänen väittävän sellaista aiemmin. Trace ja minä olemme pitäneet sellaisia 17-vuotiaasta saakka, Justin valitteli Access Hollywoodin mukaan.

Todellisuudessa kumpikaan miehistä ei luonut korkeiden lippalakkien trendiä, vaan ensimmäisenä supertähtenä sellaisen toi muotiin jo 90-luvun alkupuolella East 17 -yhtyeen Brian Harvey, jonka tunnettu tavaramerkki kyseinen hattu oli.

Uusimmat