Lindsay Lohan pakeni hotellihuoneesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ja hänen tyttöystävänsä Samantha Ronson joutuivat kokemaan kauhun hetkiä viime sunnuntaina Bowery-hotellissa New Yorkissa. Pari joutui nimittäin pakenemaan hotellihuoneestaan parvekkeen kautta.

Huoneen ovi oli mennyt epäkuntoon, eikä sen lukko auennut. Julkkispari otti yhteyttä hotellin henkilökuntaan, joka yritti saada ovea auki tuloksetta. Henkilökunta pyysi Lohanin ja Ronsonin parvekkeelle ja siirtyi itse naapurihuoneen parvekkeelle.

Lopulta neitokaiset saatiin vapautettua heidän siirryttyä huoneesta toiseen niiden parvekkeiden kautta. Hotellin henkilökunta auttoi heitä vaarallisessa operaatiossa, ja kaikki sujuikin lopulta hyvin, New York Daily News kertoi. Huoneet sijaitsivat toisessa kerroksessa, joten hätätilassa heidät olisi saatu ulos myös tikkailla.

Tilanteen selvittyä Lindsay ja Samathan nauroivat hysteerisesti. Silminnäkijän mukaan koko operaatio oli heidän mielestään ”maailman hauskin juttu”.

Uusimmat