Pate Mustajärvi Paris Hiltonista: Vetäisin kuonoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomirockin ikoni, Popeda-yhtyeen Pate Mustajärvi, ei juurikaan perusta 2000-luvun discohiteistä ja pintajulkkiksista. Staran NettiTV:lle juhannuksena antamassaan haastattelussa hän kertoi tuntevansa artisteja lähinnä Hiski Salomaasta Motörheadiin.

– Perkele mä en noista räppäreistä oikein… Ihan rehellisesti sanottuna mä en tiedä että… Mulla alkaa Hiski Salomaasta ja loppuu Motörheadiin. Mä en sen jälkeen paljon tiedä mitä on tapahtunut, Mustajärvi naureskeli.

Tänään Mustajärvi vastaa Aamulehden artikkelissa lähipiirinsä esittämiin kysymyksiin lehden palstalla. Artistikollega Topi Sorsakoski tiedusteli rokkarilta, että lähtisikö tämä mieluummin hänen kanssaan Orimattilan erotiikkafestivaaleille vai matkustaisi maailman ympäri Paris Hiltonin kanssa.

– Ilman muuta Topin kanssa erotiikkafestareille, ei puolta sanaa. Semmoista Hiltonia mä vetäisin varmaan puolen tunnin sisään kuonoon, Pate Mustajärvi vastasi.

Uusimmat