Anna Abreu : Vinegar

Singlet · Stara.fi

Suomalainen Idols-tähti Anna Abreu julkaisee lokakuussa kakkosalbuminsa, jolta lohkaistaan nyt ensimmäisenä singlenä Vinegar-kappale. Tällä biisillään Anna ottaa selvän pesäeron aikaisempaan r&b-soundiinsa, sillä kappale on askel housen ja dancen suuntaan.

Patric Sarinin ja Rauli Eskolinin käsialaa oleva kappale on raikas tuulahdus dancesoundia ja Annan käheän voimakas lauluääni sopii siihen varsin hyvin. Soundipuolella paketti on pääosin hyvin kasassa, vaikka kaikki soundit eivät välttämättä edustakaan ihan tätä päivää. Fiilikseltään kappale lähentelee Gwen Stefanin 4 In The Morning -hitin Thin White Duken remixiä.

Biisin ainoa ongelma on varsinaisen koukun puuttuminen. Kertosäe on leppoisa rallatus ja sen laulumelodia toimii mukavasti, mutta kuulijan lopullisesti koukuttava melodia jää vielä puuttumaan. Soittokertojen myötä melodia alkaa muodostaa hieman koukkua, joten jonkinlainen hitti tästä voi toki tulla tanssilattioilla.

Anna kertoi äskettäin Staran haastattelussa, että Vinegar-single ei edusta koko levyn soundia, joten edelliseltä levyltä tuttua r&b-materiaaliakin on vielä luvassa. Sitä ennen tämä single täyttänee tanssilattioita ympäri maata.

Pisteet 4/5

Uusimmat