Morandi : Angels

Singlet · Stara.fi

Pari vuotta sitten Oh La La -kappaleellaan tanssilattioilla mukavasti soinut romanialaisyhtye Morandi on nyt tekemässä läpimurtoaan ensimmäisellä hittisinglellään. Kylie-hitistä tunnetun Akcent-yhtyeen taustavoimista tuttu Marius Moga ja hänen aisaparinsa Andrei Ropcea täyttävät nyt tanssilattioita kappaleella Angels.

Varsin tanakka vokaalihousebiisi on nyt kuumaa valuuttaa erityisesti Etelä-Euroopan klubeilla, joilta hitit yleensä valuvat hiljalleen myös Suomeen. Single on tosin julkaistu jo pari kuukautta sitten, joten mistään uudesta kappaleesta ei ole kyse. Jostain syystä se on kuitenkin noussut hitiksi vasta nyt.

Biisissä on varsin voimakas pianoteema, joka kantaa läpi koko kappaleen. Varsinainen koukku on kuitenkin moog-vaikutteinen ja tyylikäs synariffi, joka koukuttaa jo ensikuulemalta. Myös yleinen soundi on selvästi laadukkaampaa kuin Oh La La -kappaleessa taannoin. Loppujen lopuksi kappale on vahvasti trancevaikutteisilla soundeilla ryyditettyä housea, kuten monissa muissakin tämän hetken hittiviisuissa.

Suomessa tästä on tuskin tulossa tanssilattioiden jättilekaa, mutta jonkinasteinen hitti kuitenkin.

Pisteet 4/5

Uusimmat