Morgan Freeman helikopterilla sairaalaan rajusta auto-onnettomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Morgan Freeman on kiidätetty eilen illalla helikopterilla sairaalaan hänen jouduttuaan rajuun auto-onnettomuuteen Mississippissä, Yhdysvalloissa. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Media Takeout -sivuston mukaan näyttelijä on loukkaantunut.

Onnettomuus sattui puoli kahdentoista maissa illalla Rulevillen kylän pohjoispuolella. Batman-elokuvassakin parhaillaan myös Suomen valkokankailla nähtävä Freeman kuljetettiin hoidettavaksi Tennesseessä sijaitsevaan sairaalaan. TMZ-julkaisun mukaan poliisi ei vielä tiedä kenen vika kolari oli, mutta viranomaiset eivät epäile syyksi rattijuopumusta.

Morgan Freeman on siis sairaalahoidossa, eikä hänen tilansa vakavuudesta ole saatu vielä luotettavia tietoja. Poliisi on kuitenkin kertonut tähden pystyneen puhumaan onnettomuuden jälkeen. Autossa oli mukana myös naispuolinen matkustaja, jonka tilasta ei ole tietoa.