Sairaala: Morgan Freemanin tila on vakava!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme hetki sitten, että suosittu näyttelijä Morgan Freeman kiidätettiin eilen illalla helikopterilla sairaalaan hänen jouduttuaan rajuun auto-onnettomuuteen Mississippissä, Yhdysvalloissa. Nyt sairaalalähteet ovat vahvistaneet TMZ-julkaisulle, että näyttelijä on loukkaantunut vakavasti.

Onnettomuus sattui puoli kahdentoista maissa illalla Rulevillen kylän pohjoispuolella. Batman-elokuvassa parhaillaan myös Suomenkin valkokankailla nähtävä Freeman kuljetettiin hoidettavaksi Tennesseessä sijaitsevaan sairaalaan. Poliisi ja Freemanin ystävä Bill Luckett ovat kertoneet tähden kyenneen puhumaan onnettomuuden jälkeen.

Poliisi ei vielä tiedä kenen vika kolari oli, mutta viranomaiset eivät epäile syyksi rattijuopumusta. Paikallisen WHBQ-radioaseman mukaan Freeman oli onnettomuushetkellä matkalla kotiinsa Charlestoniin, kun hän mahdollisesti nukahti rattiin. Tämän jälkeen auto ajautui tieltä ja pyöri useita kertoja ympäri.

Autossa oli mukana myös naispuolinen matkustaja, jonka tilasta ei vielä ole muuta tietoa, kuin että hän selvisi olosuhteisiin nähden lievin vammoin. Nainen saatiin kuitenkin ulos autonromusta vasta kun sen katto oli ensin leikattu irti.