Cindy Crawford nakuili huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten upeaa bikinikuntoaan Ranskan Rivieralla esitellyt supermalli Cindy Crawford on nyt esitellyt myös rintavarustustaan. 42-vuotias julkkistähti kuvattiin nimittäin vuokraamallaan huvijahdilla ottamassa aurinkoa yläosattomissa.

Huvijahdilla miehensä ja Hollywood-hurmuri George Clooneyn seurassa lomaileva supermalli ei ollut moksiskaan paparazzikuvaajien läsnäolosta, vaan nautti päivästä täysin rinnoin kuvaajista välittämättä. Auringonoton lomassa hän pulahteli välillä viilentävään Välimereen ja kävi ajelulla huvijahdin vesijetillä.

Katso kuvat tästä!

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 avioliitossa ollut supertähti on nykyisin naimisissa Rande Gerberin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta. Molemmat lapset syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.

Uusimmat