Morgan Freeman jumissa autonromussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä ja Oscar-voittaja Morgan Freeman joutui sunnuntai-iltana vakavaan auto-onnettomuuteen, kun hänen ohjastamansa Nissan Maxima -auto ajautui tieltä ja pyöri sen jälkeen useita kertoja ympäri. Loukkaantunut näyttelijä ja hänen kyydissään ollut nainen saatiin ulos autosta vasta kun sen katto leikattiin irti.

Nyt Mail On Sunday -lehti on julkaissut paikan päältä pian kolarin jälkeen otetun kuvan, jossa nähdään pahasti murskana olevan auton sisällä jumissa oleva Morgan Freeman. Kuvaa otettaessa auton kattoa ei ollut vielä irrotettu. Freeman oli kuitenkin autosta myöhemmin ulos nostettaessa tajuissaan ja vitsaili silminnäkijöille, etteivät he saisi ottaa valokuvia ilmaiseksi.

Vakavasti loukkantunut näyttelijä kävi toissapäivänä läpi tuntikausia kestäneen leikkauksen sairaalassa, jonne hänet kiidätettiin kolaripaikalta helikopterilla. Tämänhetkisten tietojen mukaan Morgan Freeman sai vammoja ainakin käteensä ja olkapäähänsä. Kyydissä olleen naisen tilasta ei ole tietoa. Katso kuvat kolariautosta tästä!