Paris Hilton presidentiksi ja Rihanna varapresidentiksi, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidenttiehdokas John McCain sivalsi äskettäin mainosvideossaan Paris Hiltonia ja Britney Spearsia vertaamalla kilpakumppaniaan Barack Obamaa julkkisneitokaisiin johtamistaidoissa.

– En kiinnitä huomiota hänen mainoksiinsa. Hänellä ei vaikuta olevan juurikaan positiivista kerrottavaa itsestään, kun hänen pitää puhua koko ajan minusta, Barack Obama kertoi uutistoimisto AP:n haastattelussa.

Paris Hilton otti asian raskaammin ja on nyt käyttänyt julkisuuttaan sivaltamalla McCainia takaisin itse julkaisemallaan videolla. Sen alussa McCainin todetaan olevan ”supervanha vanhus, joka muistaa ajat jolloin tanssiminen oli vielä syntiä”.

– Olen Paris Hilton ja olen julkkis. En edusta vanhoja hyviä aikoja enkä lupaa muutosta niin kuin se ukkeli. Olen vain kuuma. Nyt haluan presidentiksi, joten kiitos vain rohkaisusta valkohapsinen ukkeli, Hilton kuittaili McCainille.

Samalla Paris tulee keksineeksi ratkaisun maailman energiaongelmiin ja ilmoittaa valinneensa itselleen jo varapresidentin.

– Sori, nyt minun pitää mennä päättämään kuka on varapresidenttini. Olen ajatellut Rihannaa. Nähdään Valkoisessa talossa.

See more funny videos at Funny or Die