Kanye West raivostui Britney-huhuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikin supertähti Kanye West on kiistänyt huhut, joiden mukaan hän ja poptähti Britney Spears tekevät yhteistyötä popparin seuraavan levyn tiimoilta. Britneyn albumia tuottava r&b-tuottaja Taio Cruz vihjasi äskettäin, että Kanye West, Timbaland ja Pharrell Williams olisivat mukana tekemässä Spearsin levyä.

Nyt väärien tietojen levittämisestä raivostunut Kanye on kuitenkin kirjoittanut Clarity Post -blogiinsa isoin kirjaimin, jotta asia tulisi kerralla selväksi.

– EN OLE MUKANA TEKEMÄSSÄ BRITNEY SPEARSIN MUSIIKKIA. Tämä Clarity Post tulee olemaan uusi juttuni, jossa kumoan kaikki minua koskevat huhut. Lyhyestin ja ytimekkäästi, Kanye West kirjoitti.

Kanyen valinta Britneyn tuottajaksi olisikin ollut aikamoinen yllätys, sillä hän on kritisoinut Spearsia myös julkisesti. Esimerkiksi viime syksynä Kanye West asetti kyseenalaiseksi MTV-kanavan johdon päätöksen valita Britney Spears esiintymään Video Music Awards -tapahtumassa. Westin mukaan tarkoitus oli vain nuoleskella katsojia.

Uusimmat