Mariah Carey joutui ilmaiskeikalle ostoskeskukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudet yhtyetulokkaat ja artistit joutuvat usein uransa alkuvaiheessa tekemään kaikkensa saadakseen musiikilleen kuuntelijoita ja hankkiakseen faneja. Siihen vaaditaan usein keikkoja myös kaupoissa ja ostoskeskuksissa. Nyt myös supertähti Mariah Carey on yllättäen liittynyt harrastelijabändien joukkoon.

Mariah Carey heitti nimittäin viime viikolla ilmaisen keikan Los Angelesissa sijaitsevassa Hollywood & Highland -ostoskeskuksessa. Poppari esitti keikallaan useita kappaleita uusimmalta E=MC2 -albumiltaan. Samalla lavalla vieraili myös hiphop-tähti Young Jeezy kappaleessa Side Effects.

Ihan silkkaa epätoivoisuuttaan Mariah Carey ei ilmaiskeikkaa tehnyt, sillä kyseessä oli matkapuhelinvalmistaja Samsungin konserttisarja. Careyn lisäksi ilmaiskeikkoja ovat jatkossa tekemässä muiden muassa Gavin Rossdale, LeAnn Rimes, Nelly, Nas, Smashing Pumpkins ja Good Charlotte. E=MC2 -levyä on tähän mennessä myyty jo pelkästään Yhdysvalloissa yli 1,1 miljoonaa kappaletta.

Uusimmat