Poppari Lily Allen vilautti rinnan mitalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itseään mielellään yläosattomissa esittelevä brittipoppari Lily Allen on jälleen päässyt viihdelehtien otsikoihin vilauttelemalla rintavarustustaan paparazzeille. Tällä kertaa kyse ei ollut mistään kovin pienestä vilautuksesta, kun poppari paljasteli ”rinnan mitalla”.

Jättimäisellä kaula-aukolla varustettuun valkoiseen paitaan sonnustautunut poppari oli nousemassa BMW-autostaan, kun kaula-aukko venähti vasemman rinnan alapuolelle paljastaen kuvaajille hieman liikaa. Lily Allen ei ollut tapahtuneesta moksiskaan, vaan jatkoi matkaansa yrmeänä kiinnittämättä edes huomiota kuvaajiin. Katso kuvat tästä!

Lily Allenin kohdalla tämänkaltaiset vilautukset ovat nykyisin enemmänkin sääntö kuin poikkeus, ja hänen epäilläänkin paljastelevan tahallaan. Taannoin hän esitteli rintojaan myös televisiostudiossa kuvaustauolla. Ranskassa hän vilautteli äskettäin päivittäin, ja paparazzit vitsailivatkin, että hänestä oli vaikeinta ottaa kuva kokonaiset bikinit yllään.

Uusimmat