Hollywoodin tähtipari osti 16 miljoonan ökylukaalin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin julkispareihin lukeutuva näyttelijäpariskunta Ben Affleck ja Jennifer Garner ovat tehneet jättimäisen sijoituksen uuteen asuntoonsa. Muiden Hollywood-tähtien hankkiessa lähinnä muutaman miljoonan luukkuja Affleck ja Garner maksoivat lukaalistaan huimat 16 miljoonaa dollaria.

Toista lastaan parhaillaan odottava julkkispari hankki uuden asunnon Brentwoodin alueelta Los Angelesista, Us Magazine kertoi. Asunnossa on yhteensä peräti 3.000 neliötä, johon mahtuu muiden muassa 7 makuuhuonetta, 7 kylpyhuonetta, 6 takkaa, oma viinikellari, kirjasto ja kolmen auton autotalli. Lisäksi kiinteistöstä löytyy suuri uima-allas sekä sisältä että ulkoa.

Molemmille tähdille on omat jättikokoiset makuuhuoneensa, mikäli he haluavat joskus nukkua erillään. Jennifer Garner on parhaillaan viidennellä kuulla raskaana. Parin ensimmäinen lapsi Violet syntyi kaksi vuotta sitten.

Uusimmat