Huh, mikä paita Lindsay Lohan – katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on touhuillut viime aikoina hieman tavallista rauhallisemmissa merkeissä selvittyään kuiville vakavasta päihderiippuvuudesta ja saatuaan työasiansa viimein kuntoon. Viime aikoina lähinnä naissuhteensa johdosta otsikoissa ollut Lohan on nyt näyttäytynyt julkisesti varsin mielenkiintoisessa asussa.

Lesbosuhteensa äskettäin vahvistanut Lindsay vietti nimittäin päiväänsä mustaan, erittäin läpinäkyvään toppiin sonnustautuneena. Neitokainen ei tapansa mukaan käyttänyt lainkaan rintaliivejä, joten hänen rintavarustuksensa näkyi erittäin hyvin ohuen paidan läpi.

Häntä seurannut paparazzilauma oli asiasta innoissaan siihen saakka, kunnes Lindsay pääsi autoonsa suojaan kameroilta. Katso kuvat tästä!

Uusimmat