Pink sivaltaa ex-miestään uudessa kappaleessaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Pink, oikealta nimeltään Alicia Moore, on tainnut iskeä lopullisen niitin suhteelleen motocross-tähti Carey Hartin kanssa, sillä neitokainen haukkuu hänet lyttyyn uuden kappaleensa sanoituksissa. Lisää haukkuja tulee myös kappaleen musiikkivideon muodossa.

Kyseinen kappale on nimeltään So What, jossa Pink laulaa muiden muassa ”En tarvitse sinua, ja arvaa mitä, minulla on nyt hauskempaa, kun suhteemme on ohi, näytän sinulle tänään, olen kunnossa, voin hyvin…”

Kappaleen musiikkivideota kuvataan parhaillaan Los Angelesissa. Siinä Pink ajaa Hollywoodin läpi moottorikäyttöisellä ruohonleikkurilla juoden samalla vodkaa suoraan pullosta. Poppari ajaa myös moottoripyörällä Los Angelesin Hancock Parkissa ja heiluttelee autolle, jossa on tuore aviopari ja ”Just married” -kyltit. Lisäksi Pink kaataa moottorisahalla puun, johon on kaiverrettu sydämen sisään teksti ”Alecia + Carey”.

Pariskunta erosi helmikuussa, mutta Carey Hart kertoi taannoin olevansa toiveikas, että pariskunta palaisi vielä yhteen. Tämän kappaleen perusteella hänen kannattaisi kuitenkin katsella jo uutta julkkisseuraa käsipuoleensa.

Uusimmat