Duffy ei tahdo tulla verratuksi Amy Winehouseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin brittiartisteihin lukeutuva Duffy on nimetty jo lukuisia kertoja Amy Winehousen manttelinperijäksi, koska molempien musiikkityylit ja lauluäänet ovat perin samankaltaisia.

Nyt Duffy on kuitenkin puhunut suunsa puhtaaksi ja kertonut, ettei halua tulla verratuksi Winehouseen ja Dusty Springfieldiin. Vertailu vesittää Duffyn mukaan hänen oman työnsä arvostusta, sillä hän haluaa tulla tunnetuksi omalla musiikillaan vertailujen sijaan.

– Minua suututtaa, kun ihmiset vertaavat minua Winehouseen ja Springfieldiin. Sellainen luokittelee minut joksikin aivan muuksi ja jättää varjoonsa omistautumiseni ja oman taiteellisen näkemykseni. En halua tulla verratuksi muihin vaan olla oma itseni, Duffy kertoi The Mirror -lehden mukaan.

Mercy -hitillään tunnetuksi tulleella 24-vuotiaalla tähdellä ei ole kuitenkaan ongelmia silloin, kun häntä verrataan hänen omiin idoleihinsa.

– Minua verrattiin eräänä päivänä Diana Rossiin, ja otin sen suurena kohteliaisuutena. Joku kirjoittaja vertasi minua myös Otis Reddingiin, mikä oli hienoa, sillä hän on sankarini.

Uusimmat