Metallican seuraavan levyn julkaisupäivä julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Metallica julkaisee uuden odotetun Death Magnetic -albuminsa vielä tämän syksyn aikana. Nyt levyn julkaisupäiväksi on ilmoitettu perjantai 12. syyskuuta.

Kyseessä on Metallican ensimmäinen uusi studiolevy viiteen vuoteen. Samalla yhtye rikkoo levybisneksen kirjoittamatonta sääntöä julkaista uudet levyt aina alkuviikosta mahdollisimman hyvien listasijoitusten saavuttamiseksi. Yhtye ilmoitti levynsä julkaisuajankohdan verkkosivustollaan.

Yhtye ei kuitenkaan kertonut syytä miksi levy julkaistaan tavasta poiketen perjantaina. Tähän mennessä Metallican levyt on useimmiten julkaistu Yhdysvalloissa tiistaina ja muualla maailmassa päivää aikaisemmin maanantaina. Bändillä on eri levy-yhtiöt molemmilla alueilla, sillä Yhdysvalloissa Metallican julkaisee Warner Music ja muualla maailmassa Universal Music.

Yhtyeen edellinen levy St. Anger jouduttiin julkaisemaan viime tingassa muutamaa päivää suunniteltua aikaisemmin piratismin pelossa. Metallica kuvasi viime perjantaina Los Angelesin liepeillä musiikkivideotaan uuteen singleensä The Day That Never Comes.

Uusimmat