Suomi-ilmiö veti 15.000 katsojaa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Historian ensimmäinen Suomi-ilmiö -konsertti keräsi Tampereen keskustan sydämeen, Ratinan stadionille, lauantaina likimain 15.000 suomirokin ystävää. Lavalla nähtiin ensimmäisen esiintymisensä Tampereella mammalomansa jälkeen tehneen PMMP:n energinen show.

Pieni suuri Ismo Alanko Teholla orkesteri loihti ilmoille laajasti kappaleita Ismon bändien sekä soolouran ajalta. Keikan aikana lavalla vieraili myös Jonna Tervomaa esittäen Alangon kanssa duettona kappaleen 2X1=1. Suomirokin käskyttäjä ja äijistä äijin Pate Mustajärvi Popeda-koneensa kera piiskasi yleisön kerrasta valtavaan yhteislauluhurmokseen ja ilmoille sinkoili muiden muassa Pitkä kuuma kesä -kappale. Lavalla nähtiin rumpujen ja basson varressa välillä myös Popedan toista sukupolvea, kitaristi Costello Hautamäen nuoret pojat Jimi ja Alex.

Illan huipennukseksi estradille asteli Eppu Normaali, joka teki Suomi-ilmiössä kesän ainoan keikkansa. 26 kappaleen keikalla kuultiin muiden muasa Murheellisten laulujen maa, Tahroja paperilla ja Nyt reppu jupiset. Eppujen setti piti sisällään myös 60 vuotta ja sikana viisun, jolloin lavalla nähtiin myös Pate Mustajärvi.

Uusimmat