16 vuotta vanha kokoelmalevy valloitti brittilistan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaisyhtye Abba on jatkanut toista viikkoa Britannian albumilistan kärkipaikalla Mamma Mia! -menestyselokuvan aikaansaaman trendin myötä. Yhtyeen musiikkin pohjautuva musikaali on sekin menestynyt hienosti ympäri maailmaa.

Listasijoituksen tekee harvinaiseksi se, että kyseessä on jo vuonna 1992 julkaistu kokoelmalevy Gold – Greatest Hits, joka on samalla vanhin koskaan brittilistan kärkeen noussut albumi. Muilta osin Britannian albumilistalla komeilee samat levyt kuin viime viikolla.

Listan kakkosena on yhden pykälän viime viikosta noussut Duffy albumillaan Rockferry, kolmantena Duffyn kanssa paikkaa vaihtanut Coldplay albumillaan Viva La Vida ja neljäntenä sijoituksensa säilyttänyt Kid Rock levyllään Rock’n’Roll Jesus. Ruotsalainen Basshunter putosi albumilistalla kaksi sijaa seitsemänneksi englanninkielisellä Now You’re Gone -albumillaan.

Uusimmat