Bo Kaspers Orkester Helsinkiin ja Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen kestosuosikki Bo Kaspers Orkester saapuu marraskuussa Helsinkiin ja Tampereelle. Kahden vuoden tauon jälkeen lähiviikkoina valmistuu uusi studioalbumi, ja bändille perinteiseen tapaan uutta julkaisua tuetaan kiertueella kaikkiin Pohjoismaihin.

Suomen konsertit ovat lauantaina 15. marraskuuta Finlandia-talolla ja maanantaina 17. marraskuuta Tampere-talossa. Lippujen myynti alkaa ensi maanantaina 18. elokuuta.

Bo Kaspers Orkester on ilmiö. Yhtyeen musiikkia on vaikeaa lokeroida; se on valloittava yhdistelmä rockia, popia, soulia, jazzia ja viisuja. Yhtyeen levyjä on myyty Pohjoismaissa yli 1,2 miljoonaa ja yksin Suomessakin reilusti yli 100.000.

Viime vuonna julkaistulla levyllään Hund yhtye muisti erityisesti myös suomalaisfanejaan yllätyksellisellä lisäraidalla: Rauli Badding Somerjoen klassikko Paratiisi soi levyllä mieleenpainuvana versiona. Bo Kaspers Orkester kävi viimeksi Suomessa elokuussa 2007 ja täytti silloinkin Finlandia-talon viimeistä paikkaa myöten. Yhtyeen muodostavat Bo Kasper Sundström, Fredrik DEahl, Michael Malmgren ja Mats Schubert.

Uusimmat