Britney Spears juhli isänsä kanssa ”kuin eläintarhassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ilmeisesti päässyt irti taannoisesta päihderiippuvuudestaan, mutta juhliminen on kuitenkin edelleen supertähdellä verissä. Nyt Britney on viettänyt railakkaan illan yhdessä ystäviensä – ja isänsä – kanssa.

Britney ystävineen oli keskiviikkoiltana saapunut Spearsin perheen ystävän, Phil Meloofin, järjestämiin levy-yhtiöbileisiin Beverly Hillsiin. Seurueessa juhli Britneyn ystävien lisäksi myös hänen isänsä Jamie Spears, E! Online uutisoi. Ryhmä saapui paikalle hieman ennen puoltayötä ja siirtyi suoraan vip-tilaan juhlimaan.

– He olivat kuin eläintarhassa. Heitä katsomaan halunneet joutuivat muodostamaan jonon, sillä kaikki halusivat nähdä Britney Spearsin, silminnäkijä kertoi.

Britney nautti illan aikana vain alkoholitomia juomia, kuten kevytkolaa. Spearsin isä aiheutti illan aikana pienen välikohtauksen huomattuaan kutsumattoman paparazzin paikalla. Isä pyysi kuvaajaa poistumaan välittömästi juhlista ja tämä totteli pyyntöä.

Uusimmat